• PIETEIKTIES
  • DAB Ī G Ā S SEGAS UN SPILVENA I DEJA

     “Mēs izmantojam materiālus, kas ir draudzīgi videi un cilvēkiem” - ir teikums, no kura sākās mūsu draudzība ar jauno zīmolu, tāpēc ar to sākam stāstu par segām un spilveniem, kurus kopš šī brīža atradīsiet Fejas namā. 

    DAB Ī G Ā S SEGAS UN SPILVENA I DEJA

    Mēs Jums piedāvājam īpaši augstas kvalitātes guļamistabas tekstilizstrādājumus, kurus izgatavoja daudzu gadu tehnoloģisko pieredzi uzkrājis Slovēnijas uzņēmums ODEJA. Audumu unikalitāti nodrošina augstas kvalitates izejvielu izvēle un meistarīgi pilnveidota ražošanas tehnoloģija. Šis zīmols pasaulē ir labi pazīstams kopš 1932. gada.

    Produktu ražošanā izmantotā organiskā kokvilna, kurai ir GOTS sertifikāts, tiek ražota pilnīgi ekoloģiski: bez mēslošanas līdzekļiem, pesticīdiem vai insekticīdiem. Vilnai tiek pievērsta ne mazāka uzmanība - tiek stingri uzraudzīta aitu veselība un tiek novērsta nevajadzīgu antibiotiku lietošana. Vilna tiek sagriezta, notīrīta un apstrādāta ar lielu rūpību. Ražotājs ievēro klientu tiesības zināt, kā un no kādām izejvielām tika ražoti produkti, un par izcilo kvalitāti liecina sertifikāti un neskaitāmi apbalvojumi.

    Izvēlieties sev piemērotāko segu un spilvenu

    Mēs izvēlējāmies produktus, ņemot vērā Lietuvas klimatu, sezonalitāti un raksturīgās iezīmes. Pārskatiet un izvēlieties sev piemērotāko šķiedru:

    Merino vilna - šai vilnai ir pasakains komforts: tā rada nepieciešamo siltuma līmeni, ņemot vērā telpas un ķermeņa temperatūru, tai ir lieliska siltuma saglabāšanas īpašība un tā lieliski atgrūž mitrumu. Pateicoties lielam lanolīna saturam, aitas vilna pati attīrās, tāpēc, lai nodrošinātu tās svaigumu, pietiek regulāri purināt un vēdināt.

    Kašmira vilna - kašmira siltumizolācija ir astoņas reizes augstāka nekā parastai aitas vilnai. Kašmirs ir plānāks, mīkstāks un vieglāks par aitas vilnu, tāpēc tas ir lieliski piemērots ķermeņa temperatūras uzturēšanai.

    Alpakas vilna – alpakas šķiedra ir tik unikāla pateicoties zemai gada produkcijai un vispārējām īpašībām. Tās dobā struktūra no iekšpuses palīdz uzturēt siltuma līdzsvaru, tāpēc šī vilna paliek līdz 30% siltāka nekā tāds pats merino vilnas daudzums. Salīdzinot ar aitu vilnu, alpakas vilna ir arī mīkstāka un hipoalerģiska (tajā nav lanolīna, raksturīgo vilnas tauku, kas ir galvenais putekļu ērcīšu barības avots).

    Kamieļu mati - mongoļu kamieļu mati ir viena no prestižākajām šķiedrām un rada lielu komfortu: tie ir elpojoši, neuztur mitrumu un nekairina ādu. Tās spilgtākās iezīmes ir augsta elastība un izolācija, kas padara to piemērotu visiem gadalaikiem. Tas rada vajadzīgo siltuma līmeni un vienmērīgi to sadala visā ķermenī.

    Tencel - botāniskas izcelsmes TENCEL® celulozes šķiedras nosaka jaunu ilgtspējības un dabiskā komforta standartu. Tas ir balstīts uz jaunām nanotehnoloģijām. Tā šķiedru struktūra nodrošina unikālu dabisko un mākslīgo šķiedru kombināciju: tā ir mīksta kā zīds, stipra kā poliesters, vēsa kā lins, silta kā vilna un absorbē mitrumu kā kokvilna.

    Bambuss - bambusa šķiedra ir antibakteriāla un hidrofila, ārkārtīgi draudzīga ādai un gaisa caurlaidīga. Tā neuzkrāj siltumu un nav labvēlīga vide putekļu ērcīšu vairošanai. Bambusa šķiedra nepārkarsē ķermeni un efektīvi iztvaiko mitrumu.

    Visas iepriekš minētās segu un spilvenu pildvielas ieskauj maiga un ekoloģiska kokvilna, tāpēc šie izstrādājumi rada brīnišķīgi patīkamu, dabisku un ārkārtīgi ērtu miega klimatu. Gulēšana ar bioloģiskiem produktiem jums ļaus pilnīgi dabiski atpūsties un piepildīs ar enerģiju.