• PIETEIKTIES
  • MŪSU MĒRĶIS – IDEĀLA GUĻAMISTABA!

    Kopš pirmā “Fejas nama” pastāvēšanas gada mēs droši sacījām, ka guļamistaba ir mūsu iecienītāka mājas zona.

    Tātad – ideāla guļamistaba. Kādai tai jābūt pēc mūsu ieskatiem?

    MŪSU MĒRĶIS – IDEĀLA GUĻAMISTABA!

    Dažu gadu darba, sadarbības un komunikācijas periodā mēs pastāvīgi cenšamies to pierādīt. Mēs lielu uzmanību pievēršam atpūtas zonai: sākot no interjera idejām līdz aromātiem un smalku rakstu, kā arī krāsu kombinācijām vienā istabas stūrī. Mūsu radošuma pamats nav Feng Shui. Mēs veidojam savu personīgo “Fejas nama” enerģētisko atmosfēru!

    Pirmkārt, tādai, kurā atpūta ir kvalitatīva un veselīga. Tam nepieciešama ne tikai ērta gulta, bet arī gultas veļas komplekti, palagi, spilveni un segas, kas rada veselīgu vidi. Kvalitatīvs komplekts guļamistabā nodrošinās veselīgu un pilnvērtīgu miegu. Nekad vairs nevajadzēs pamosties sliktā garastāvoklī vai ar dīvainām sāpēm mugurkaula vai kakla zonā.

    Prieks acīm un dvēselei guļamistabā ir ļoti svarīgs, tāpēc mēs cenšamies radīt un ieteikt saviem klientiem par to, kas ir savietojamākie un rada izteiksmīgu tēlu. Mēs pastāvīgi meklējas jaunas idejas un apbrīnojam klasiskās līnijas, sajaucam tās ar mūsdienīgumu un meklējam katram piemērotāko variantu.

    Mēs paši redzam perfektu guļamistabu, kurā ir gan daudzi slāņi, kas ir patīkami ādai, gan spilveni, kas piešķir istabai mājīgumu un greznību. Redzam arī kvalitatīvus un stilīgus gultas pārvalkus, kas lieliski pieskaņoti istabas krāsu gammai, vajadzības gadījumā tie kalpo kā palīgi, veicot ātro kārtību.

    Gaišs un mājīgs – šie vārdi, protams, attiecas ne tik uz guļamistabu, bet arī uz visu māju. Guļamistaba ir vieta, kur mēs iesākam un beidzam savu reizēm smagu un nogurdinošu darba dienu, tāpēc ir vērts pamēģināt, lai pirmos soļus, kāpjot nogultas, varētu spert nevis uz vēsas grīdas, bet uz mīksta paklāja.

    Pamostieties nevis ar modinātāju, bet ar saules gaismu un skaistu rīta skatu uz rudens dārzu vai pilsētu, kas pārklāta ar ziemas mēteli, turiet logus vaļā un tādejādi izrotāsiet savu istabu ar mainīgiem dabas vai pilsētas skatiem. Tā taču ir labākā un nekad neapnīkoša glezna!

    Vakaram guļamistabā jābūt mājīgam un relaksējošam. Šajā telpā nedrīkst būt televizoram, datoram,  darba elementiem vai citām lietām, kas atgādina ārpasauli. Ļaujieties jaukai gaismai un klusumā lasāmai grāmatai – miegs būs mierīgs un pilnvērtīgs!

    Guļamistabai jābūt siltai un mājīgai – šajā telpā izvairieties no aukstām un tumšām nokrāsām, izveidojiet siltu atmosfēru, kurā pat vēsākajā vakarā jūs jutīsities tā, it kā gulētu saules staros.

    Mēģiniet šeit uzglabāt pēc iespējas mazāk priekšmetu – pietiks ar gaismekli, skapīti vai sienas skapi ar visu nepieciešamo. Neaizmirstiet par ziediem, kas izplata dabīgu smaržu vai par svecēm, kas veicina mieru. Dažas minūtes šādā guļamistabā un Jūs jau ceļojat, lai sasniegtu savus skaistākos sapņus!