• PIETEIKTIES
  • KĀ IZVEIDOT ELEGANCI MAZĀ VANNAS ISTABAS TELPĀ?

    Ja Jums ir maza vannas istaba, tas nenozīmē, ka jūs nevarat būt stilīgs un izskatīties estētiski. Zemāk jūs atradīsiet padomus, nelielu telpu padarīt stilīgu un īpaši greznu.

    KĀ IZVEIDOT ELEGANCI MAZĀ VANNAS ISTABAS TELPĀ?

    Ienesiet nedaudz siltuma

    Koksnes akcenti – pat mazi priekšmeti, piemēram, koka paliktnītis, vai kaut kas vairāk, kā piemēram, koka dārza (plantācijas) slēģi – vannas istabā izskatās grezni un krāšņi.

    Krāsotas flīzes

    Atjaunojiet flīzes vannas istabā, izmantojot flīžu krāsu. Ja esat īpaši pacietīgs, varat izmēģināt melnbalto šahveida dekoru.

    Stikls

    Ja Jūs varat atļauties iegādāties jauno dušas kabīni, apsveriet iespēju iegādāties stikla duškabīni. Tas ne tikai izskatā satriecoši, padarot telpu vizuāli lielāku.

    Uzstādiet blāvu apgaismojumu

    Piešķiriet savai vannas istabai SPA, to varat īstenot ar vāju apgaismojumu, kas Jūsu vannas istabu padarīs maigāku.

    Iegādājieties dušas galvu ar ūdenskritumu

    Savā vannas istabā jūs varat justies kā luksusa viesnīcā, iegādājušies dušas galvu ar ūdenskritumu. Tas ir diezgan vienkāršs darbs, ko var veikt jebkurš santehniķis.

    Neaizmirstiet par maziem akcentiem

    Smaržīgs difuzors, mīksti balti dvieļi, sveces – tie ir mazi, vienkārši priekšmeti, kas vannas istabā var padarīt atmosfēru mājīgāku un greznāku.

    Atjaunojiet aprīkojumu

    Aprīkojums rozā zeltā, vara un matēta melnā krāsā var radīt satriecošu attēlu. Nomainot vienkāršo jaucējkrānu pret kādu krāšņāku – vienkāršs un efektīvs veids piešķirt eleganci savai vannas istabai.

    Uzstādiet lielu mākslas darbu

    Māksla vannas istabā? Tas ir brīnišķīgi. Virsgabarīta mākslas darbs vai spogulis lieliski papildinās vannas istabas interjeru.

    Uzstādiet vairāk apgaismojuma

    LED apgaismojums lieliski izskatās ne tikai virtuvē, bet arī vannas istabā. Apgaismojums uz spoguļa īpaši piemērots vannas istabā un piešķir mājīgumu.