• PIETEIKTIES
  • GULTAS VEĻA TIEŠSAISTĒ – VISS, KAS JUMS JĀZINA PĒRKOT!

    Tehnoloģijām progresējot, attīstās arī e-komercija.

    GULTAS VEĻA TIEŠSAISTĒ – VISS, KAS JUMS JĀZINA PĒRKOT!

     Iedzīvotāji arvien vairāk dod priekšroku pirkumiem internetā, izvairoties no nevajadzīga laika tērēšanas, slaistoties pa veikaliem un kaut ko meklējot. Un, pavadot tik daudz laika veikalos, atgriežoties mājās ar tukšām rokām, neatrodot neko piemērotu vai oriģinālu, izjūti vilšanos! Tad, aprēķinot laiko, transporta, degvielas izmaksas, saproti, ka pastaigas joprojām izmaksā dārgi. Tādēļ jūs patiešām varat ietaupīt, iepērkoties tiešsaistē.

    Pēc virknes aptauju bija iespējams noskaidrot, kāda ir lielākā dilemma, ar kuru saskaras cilvēki, kuri izvēlas gultas veļu, un kāpēc gultas veļas iegāde tiešsaistē kļūst arvien populārāka. Tāpēc par visu pēc kārtas:

    Viena no problemātiskākajām lietām, meklējot gultas veļu, ir izmēri.

    Lietuvas tirgū gultas veļas izmēru piedāvājumu klāsts ir ļoti plašs, jo preces tiek importētas no citām valstīm, kuru izmēri standarti pārsniedz Lietuvā ražotas gultas veļas izmērus. Lielajos tirdzniecības centros bieži vien var atrast tikai dažu izmēru gultas veļu un ir tās pārvalkus, tāpēc ir ļoti grūti vai praktiski nav iespējams pielāgot pārvalkus jau esošajai gultas veļai vai, gluži pretēji, jauno gultas veļu esošajiem pārvalkiem. Šī iemesla dēļ gultas veļas meklēšana tiešsaistē ir daudz efektīvāka.

    Iespējams, visefektīvākais veids, kā pārvalkus pielāgot pieejamai gultas veļai, ir to šūšana.

    Gultas veļas šūšana mūsdienās ir viens no uzticamākajiem un efektīvākajiem veidiem, kā pārvalkus ideāli piemērot esošajai segai un spilveniem. Tāpēc pilnīgi nav svarīgi, ka, piemēram, jūsu sega ir izgatavota Lietuvā, viens spilvens Vācijā, otrs – Polijā, matracis no Spānijas – vienkārši jāzina precīzi izmēri un pārvalki tiks izgatavoti un ideāli piemēroti jums pieejamai gultas veļai. 

    Mīts, ka gultas veļas iegāde tiešsaistē ir nepraktiski un neuzticama.

    Nekādā ziņā. Pirmais un galvenais fakts, kas padara gultas veļas iegādi tiešsaistē praktiskāku – tā ir iespēja atgriezt preci, ja tā nepatīk. Jāatzīmē, ka gultas veļu pērkot veikalā, to nav iespējams atgriezt, jo saskaņā ar Lietuvas paņemsiet nepareizo izmēru un ievērosiet tikai atgriežoties mājās, vai arī, ja tās krāsa, raksts, ornamenti nebūs piemēroti jūsu interjeram vai vienkārši nepatiks, jums vairs nebūs iespējas to atgriezt, vienīgi, ja pārdevējs būs ļoti labsirdīgs. Pērkot jebkurus gultas piederumus tiešsaistē, gadījumā, ja tie nebūs piemēroti vai jums nepatiks, tos var atgriezt 14 dienu laikā. Protams, ja tiek netika izmantoti. 

    Jā, vienmēr ir nianses, kad vēlaties gultas veļu novērtēt reāli, pieskarties, apskatīt. Bet atkal to parasti var izdarīt, pērkot gultas pārklājus, segas, spilvenus. Maz ticams, ka veikalā kādas atļaus izārdīt vai izklāt gultas veļas pārvalkus, analizēt to rakstus un krāsas, jo veikalam ir jāsaglabā preces komerciālais izskats. Tāpēc, pērkot pārvalkus veikalā, bieži vien jūs redzat tikai attēlu vai nelielu auduma motīvu, no kura jūs varat gūt provizorisku iespaidu par rakstiem vai krāsām. Ir svarīgi, lai atgriežoties mājās un izstiepjot pārvalkus uz gultas, tie neizskatītos pilnīgi nepiemēroti  krāsu ziņā.

    Pērkot gultas veļu tiešsaistē, jūs bieži redzat attēlu. Jā, bieži tas ir produkta makets, taču mūsdienās vēl biežāk tiek fotografēti izstrādājumi, un pēc šī bildēm var noteikt, vai produkts ir domāts tieši jums. Protams, iepērkoties tiešsaistē, ir svarīgi zināt, ka atkarībā no dažādiem datora iestatījumiem, produktu krāsas vai nokrāsas var atšķirties, neskatoties uz to, vai pērkat gultas veļu, vai kādu citu priekšmetu. Tomēr visos gadījumos, kad gultas veļa neatbilst cerībām, tā nepatīk, neatbilst interjera krāsai, jūs to varat bez jebkādām problēmā atgriezt vai nomainīt pret citu.

    Kam jāpievērš uzmanība, precei iegādājoties tiešsaistē:

    Nepērciet attēlu – pērciet ražojumu. Kā jau minēts iepriekš, bieži vien fotoattēls ir tikai makets, bet ražojums ir dažādos variantos un komplektos, tāpēc uzmanīgi izlasiet aprakstus. Tajos ir iekļauta informācija par produkta specifiku.

    Droši zvaniet, ja jums rodas jautājumi. Klientu apkalpošanas speciālisti vienmēr ir gatavi jums palīdzēt, tāpēc, ja vēlaties izvēlēties piemērotāko preci tiešsaistē, lūdzu, zvaniet.

    Meklējiet sev piemērotākus un elastīgākos nosacījumus iepirkumam. Lūdzu, ņemiet vērā, cik dienu laikā  jūs saņemsiet preces, vai būs iespēja pat tām norēķināties piegādes laikā bez jebkādām papildu izmaksām.

    Droši konsultējieties, rakstot uz e-pastu vai zvanot pa tālruni. Darbinieki, kas izprot pienākumus savā jomā, vienmēr ar prieku gaida jūsu zvanu.