• PIETEIKTIES
  • Fejas Nams 23 RUDENS/ZIEMA

    Oho, cik ātri paskrēja vasara!! Jau arī iepazīstinājām ar rudens jauno kolekciju. Šo rudeni sagaidām ar 95 jauniem gultas veļas dizainiem. Vēl vairāk jaunu skaistu dizainu. Kolektīvs jau savus iecienītākos dizainus ir izvēlējušies, tādēļ nesnaudiet arī Jūs.
    Fejas Nams 23 RUDENS/ZIEMA
    Pusgads ir pietiekoši liels periods, esam no sirds pastrādājuši un vēlamies Jums piedāvāt savus darbus. Tādēļ šajā rudenī mūsu vislielākais un pēc mūsu domām visus izbrīnošais jaunums – mēs sākam uzglabāt preces noliktavā. Jau šoruden esam iekļāvuši saglabāšanas sarakstos aptuveni 100 dizainus!! Jā, šobrīd ne tikai spilvenus un segas izsūtīsim 1 darba dienas laikā, bet arī gultas veļas komplektus. Skaļi nerunājām, bet jau kādu laiku tos spējam izsūtīt, lai Jūs preci varētu saņemt jau rīt.
    Holandieši tāpat no sirds ir pastrādājuši par ekoloģijas tēmu. Šobrīd piedāvājam ne tikai pārstrādātus kokvilnas komplektus, bet arī pārstrādātu flaneli. Maigums ir praktisks! Kā arī mīksti un maigi liocela (tenceļa) gultas veļas komplekti.
    Ļoti daudzi klienti publiski priecājas par kvalitāti. Mēs priecājamies kopā ar Jums. Vēloties sniegt savai uzņēmējdarbībai lielāku uzticamību, pamazām ievācam atsauksmes Trust Pilot sistēmā. Uzkrājas lēnām, dažkārt muļķīgi ievācam arī sliktas atsauksmes – ļoti atvainojamies, kam šī iemesla dēļ tiek nodarītas neērtības.
    Aicinām aplūkot, iepazīties un izmēģināt mūsu produktus.
    Īpašnieks Adas Jakutis