• PIETEIKTIES
  • RADĀM MĀJAS MĀJĪGUMU AR GLEZNĀM

    Sakārtotas, skaistas un mājīgas mājas ir ikviena sapnis. 

    RADĀM MĀJAS MĀJĪGUMU AR GLEZNĀM

    Iekārtojot mājas vai mainot mājas vidi, mēs saskaramies ar izaicinājumiem, kad jau esam iekārtojušies, taču šķiet, ka istabā pietrūkst kaut kādas emocijas. Šoreiz iesakām ielūkoties gleznu dažādībā un, iespējams, atrast tādu gleznas stilu, kas piešķirtu Jūsu mājām vajadzīgo šarmu.

    Abstraktā māksla

    Šī māksla ir viena no visgrūtākajām, jo ​​krāsām ir jāsaskan viena otrai, jāprot vēlamās emocijas izteikt ar viegliem otas triepieniem. Abstraktām gleznām raksturīga brīvības, intuīcijas un spontanitātes izjūta, tāpēc tās lieliski piemērotas lielai dzīvojamai istabai. Šādas gleznas bieži maksā daudz, taču, ja vēlaties maksāt nevis par autora vārdu, tad no parastiem māksliniekiem varat iegādāties patiešām ne sliktākas šāda stila gleznas. Vai varbūt arī pats uzdrīkstētos kļūt par mākslinieku un piekarināt pie sienas paša gleznotu gleznu?

    Minimālisms

    Minimālisms ir kā filozofija, kas palīdz cilvēkam saprast, ka viņš ir atbildīgs par savu dzīves ceļu. Minimālistiska stila gleznas rada tīrības, produktivitātes, vēlmes pilnveidoties sajūtu. Šāda stila gleznas ir vispiemērotākās skandināvu interjerā, kad istabas ir kārtīgas, bez nevajadzīgiem priekšmetiem, dominē melnbaltās krāsu kombinācijas.

    Rudens koki

    Mežs ir viltīgs un neparedzams, bet tajā pašā laikā maģiska un dzīves pilna vieta. Rudens ir lielisks veids, kā nodot dabas skaistumu, harmoniju un enerģiju. Sarkanās koku lapas istabai piešķir kaislības, cerības, miera sajūtu un ticēšanu, ka mēs varam pārvarēt visas dzīves grūtības.

    Ģeometrija

    Ģeometrisko līniju gleznas ir lieliski piemērotas moderna stila mājās, kur mēbeles ir graciozu formu, un istabas – gaišas un plašas. Šīs gleznas smalki izsaka nekomplicētu cilvēka dzīvesveidu, pamodina iekšējo mieru un rada mūsdienīgu māju atmosfēru.

    Izšūšanas māksla

    Skatoties no attāluma, glezna izskatās kā mākslinieka darbs, kas uzzīmēts skaistās līnijās, taču pieejot tuvāk, pamanāms, ka tas nav zīmuļa vai otiņas, bet gan rūpīgs adatas un diega darbs. Izšuvumi piešķir gleznai šarmu, noslēpumainības sajūtu, un audums rada greznības pūsmu. Izšūtās ​​minimālistiskas gleznas, kas attēlotas ilustrācijā, jūs varat iegādāties mūsu Fejas namā.

    Portreti

    Portreti ir interesanti ar to, ka katra iemūžināta cilvēka emocija var nodot atšķirīgu noskaņu. Protams, cilvēks var paust pat 27 dažādas emocijas! Tas nodrošina lielisku izvēli un ļauj izveidot jaunas noskaņu kombinācijas.

    Glezniecība

    Gleznošana ar eļļas vai ūdens bāzes krāsām izsaka izteiksmi, spilgti pārraida attēlus. Interesants un novatorisks veids ir gleznot pēc cipariem, kad paši varat gleznot tādas gleznas, kas izskatīsies profesionāli un piešķirs Jūsu mājām rotaļīgumu.

    Fotoattēli idejām no FEJAS NAMA arhīva.