• PIETEIKTIES
  • METĀLA UN KOKSNES DRAUDZĪBA INTERJERĀ

    Mūsdienās jauneklīga, minimālistisku, urbāna interjera veidošanai parasti tiek izmantoti divi galvenie materiāli – metāls un koksne. Kā pilnīgi pretēji materiāli, tie rada neticami stilīgas kombinācijas!

    METĀLA UN KOKSNES DRAUDZĪBA INTERJERĀ

    Daba ir visapbrīnojamākais radītājs. Mēs visi zinām, ka dabā  neatradīsim vienādus kokus ar tādu pašu rakstu un tajā pašā krāsā. Tas padara to unikālu. Turklāt, nav nekāds noslēpums, ka koka dabiskumam un ilgmūžībai nav līdzīga cita materiāla. Tas labi sader ar jebkura stila interjeru, viegli apvienojams ar metālu, stiklu, ādu, plastmasu, bet dabiskā koka krāsa pielāgojas gan pie dabiskām, gan spilgtajām krāsām. Dabiskā koka krāsa ir maiga, silta un mājīga, tāpēc to var lieliski apvienot ar vēsākām detaļām. Koksne interjerā vizuāli sasilda, tāpēc tas piešķir mājai mājīgumu un lieliski sader ar tādiem aukstiem materiāliem kā tērauds vai metāls.

    Metāls interjerā pēdējā laikā ir īpaši modē. Šo materiālu plašāk izmanto interjerā pasaules dizaina avangardiskā ietekmes dēļ, tomēr metāls un nerūsējošais tērauds tiek uzskatīti par stingriem, kompaktiem, izturīgiem interjera elementiem. Tas ir mūsdienīgs materiāls, ko piemēro dažādiem interjera stiliem.

    Koksnes un metāla kompozīcijas rada interesantas, pievilcīgas un tajā pašā laikā mājīgas mājas